Westland Bol

Westland Bol

Westlandbol is een jong en vooruitstrevend bedrijf dat zich wil onderscheiden door producten op eigen wijze aan te bieden.

Topkwaliteit bloembollen

Westland Bol biedt online bloembollen aan. Het ontwerp van de webshop is tot stand gekomen met de gedachte om een kleurrijke, maar natuurlijke webshop te ontwikkelen. De afbeeldingen zorgen voor kleur binnen de webshop. De vormelementen zijn met een consistente kleur toegevoegd.

PainBelge

PainBelge

“Pure passie. Oprechte aandacht. Liefde en tijd. Tot zover de voorwaarden om ons product tot een mooi eindresultaat ‘af te bakken’. Want het resultaat vergeet u nooit meer. De beste broden boordevol gezondheid, nu ook voor alle fijnproevers en levensgenieters” – PainBelge

Het brood van PainBelge staat voor een wereld van belevingen.

PainBelge is een webshop met broodproducten. Deze producten worden aan de particulier en horeca aangeboden. De webshop is ontworpen met een strakke klassieke, maar toch moderne uitstraling.

PainBelge vindt dat de broden een beleving zijn. Dit is geprobeerd zo goed mogelijk met het ontwerp naar voren te laten komen. Woorden als ambachtelijk, natuurlijk en luxe hebben centraal gestaan tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van deze webshop